Udgivet i Madlavning, Livsstil og Bolig

Sådan finder du de bedste køkkentilbud på Black Friday

Af Hvidløgspresser.dk

Black Friday. Er det ikke noget med amerikanere, der kommer slås med hinanden i shopping centre for at få det billigste fjernsyn? Er det noget for dig?

Black Friday som shoppingperiode er på vej frem i Danmark. Og selvom vi ikke har set de samme kampe om de attraktive varer som i USA, så er der stadig masser af gode tilbud. Og så er timingen af Black Friday i oktober jo rigtig god, fordi det giver mulighed for at købe julegaver billigt og i god tid.

Men er det virkelig nødvendigt, det med at stå i kø og løbe andre mennesker over ende? Og hvad skal du gøre, hvis du er særligt på jagt efter de bedste køkkentilbud?

Gå Black-Friday-shopamok fra din sofa!

Bliv hjemme, når Black Friday-shoppingen går i gang. Og gå online i stedet for. For som alt andet, er Black Friday også blevet stort på internettet – så du kan få nogle virkeligt gode tilbud. Og du kan udnytte tilbuddene til alt muligt: Tidlige julegaver til familien. Nye, skønne ting til dit eget hjem. Kun fantasien sætter grænser.

Så med Black Friday-shopping kan du få en god opgradering af dine køkkenting til en billig pris. Og det er nemt og enkelt at gøre online fra din telefon eller fra en computer. Ingen risiko for at du skal stå i kulde eller regn tæt pakket med masser af andre mennesker for at gøre dig klar til løb ind i storcenteret kl. 8 om morgenen.

Men sørg for at forberede dig godt, for internettet kan hurtigt virke uoverskueligt. Herunder har vi opskrevet de vigtigste ting, du skal tænke over, når du vil finde de bedste køkkentilbud online.

Lav en liste over det, du har brug for

Det giver ikke mening at shoppe bare for at shoppe: Du skal beslutte dig for, hvad du har brug for til dit køkken.

Gå dine skabe igennem, og fjern de ting, som er blevet for slidte eller som du ikke længere synes du har brug for. Sælg eventuelt dine gamle ting online, og brug pengene på nye, lækre ting på din Black Friday-shopping.

Til din inspiration har vi indsat en liste over de mest populære køkkenting at købe online. Måske det kan give dig en ide om, hvad du selv savner:

  • Gryder og pander
  • Knive og andet skæreværktøj
  • Bageforme
  • Blandeskåle
  • Målekopper og skeer
  • Dåser og krukker
  • Fade og sølvtøj
  • Små apparater

Fællesnævneren for alle disse ting er, at de er lige så nemme at vurdere online, som hvis du køber dem i en butik. Online-forhandlere har fine billeder af deres varer, og der er jo ikke nogen af tingene, som du skal prøve på – ligesom hvis du skal købe tøj.

Find de bedste tilbud og priser

Når du har din liste over ting, du har brug for, er næste skridt at finde ud af, hvem der har det bedste tilbud og de bedste priser til dig.

Der vil være masser af hjemmesider, som siger de har gode Black Friday-tilbud. Sørg for at finde de bedste. Der kan både være nogle sammenligningssider, hvor du kan se varer fra flere forretninger – og på forretningernes egne sider.

For lad os være ærlige: Der er ikke nogen af os, der ønsker at betale for meget for tingene. Og som de fleste danskere kan vi godt lide at få et godt tilbud.

Og det får du med Black Friday. Den dag handler faktisk ikke om andet!

Så vær ude i god tid, og orienter dig om, hvor de bedste deals findes, og hvornår de bliver frigivet. Du skal jo stå forrest i online-køen! Og ofte er der kun et begrænset antal varer til rådighed, og de kan ryge hurtigt.

Følg forretningerne online

Din egen online-søgning vil bringe dig noget af vejen til de gode tilbud. Men du kan gøre endnu mere.

For online-forhandlere har yderligere den fordel, at de løbende udgiver information om, hvad der rører sig i deres forretning. Så tilmeld dig e-mail-nyhedsbreve fra dine foretrukne online-forhandlere for at være blandt de første, der får besked om deres Black Friday-tilbud. Så har du fingeren på pulsen i forhold til, hvad der foregår. Du ved besked, lige så snart der sker noget.

En anden mulighed er at følge online-forhandlere og køkkenudstyrsmærker på sociale medier for at få de seneste nyheder om Black Friday-tilbud og kampagner. Sociale medier er blevet mindst lige så effektive kanaler for forretningerne som e-mail-nyhedsbreve er. Så vær også til stede der, så du ikke går glib af de gode tilbud.

Nu har du selv søgt online efter de bedste tilbud, og med e-mail-nyhedsbreve og sociale medier er du nu også sikre på, at hvis dine yndlingsforretninger har noget at sige til dig af sig selv – så kan de også gøre det.

Tænk over, at du handler online

Når du handler online, er det ikke det samme som når du går i en butik. Og med din egen research og dine abonnementer på nyhedsbreve og sociale medier ved du nu, at du ikke går glip af de gode tilbud.

Og online har du mulighed for at sammenligne priser på tværs af mange flere forretninger end du kan, hvis du fysisk skulle rundt til dem alle sammen. Og for mange varers vedkommende kan du lige så godt købe dem online som en fysisk butik. Og ofte vil det være billigere at købe online. Så sørg for at komme godt omkring, og se på mange butikker. Det tager meget kortere tid, end hvis du skulle gøre det fysisk. Og du bruger heller ikke penge på benzin til at køre rundt mellem butikkerne.

Men check lige, hvad reglerne er omkring transport og returnering. Mange online-forretninger tilbyder gratis forsendelse, hvilket jo er en klar fordel. Men hvis du ender med at have købt den forkerte vare, vil du jo også gerne kunne returnere den. Og hvis du selv skal betale for det, kan din besparelse hurtigt blive ædt op af omkostninger.

Samtidig er det vigtigt, at du er ekstra opmærksom på forretningernes vilkår, når du handler online. Hvordan gælder f.eks. garantier, hvis noget går i stykker? Tilbyder forretningen at du kan returnere varen, eller vil de prøve at reparere først? Og hvor lang er deres garantiperiode?

Pas godt på personlige oplysninger.

Dine personlige oplysninger kan være særligt sårbare, når du handler online. Så pas godt på dem. Sørg for at du kun udleverer oplysninger til udbydere og på platforme, som du stoler på. Nogle kriminelle kan opsnappe oplysninger på de mest utrolige måder, så det er godt at være beredt.

Lad det ikke stoppe dig for at handle online, for heldigvis rammer denne type kriminalitet kun ganske få af os. Men vær alligevel opmærksom.

Glæd dig over de nye ting til køkkenet.

Når Black Friday så til sidst er overstået – og du har modtaget alle de ting, som du har bestilt - så kan du se frem mod julen med et fuldt ud opgraderet køkken fuldt af nyt lækkert køkkenudstyr.

Så inviter familien forbi til middag op til jul. Lav alle dine yndlingsretter – eller forbered julemiddagen i god tid. Din familie vil glæde sig over det, og over alle de gode ting, som du har skaffet. Væk er alle de gamle skåle, de skårede tallerkener og forkalkede glas. Nu er det hele skinnende nyt.

Eller sæt gang i hjemmebageriet. Eksperimenter med nye opskrifter – surdejsbrød eller kager! Din familie vil elske dig for det. Der er ikke noget bedre end et køkken med skøn duft af nybagt brød.

God fornøjelse med det – og tillykke med at have udnyttet alle de gode køkkentilbud!

Find det du mangler på hvidløgspresser.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 149 produkter fra mere end 51 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 300 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-15 09:02:16.

3
Produkttyper
149
Produkter
51
Forhandlere
300
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.