Udgivet i Madlavning, Livsstil og Bolig

Hvilken lænestol skal stå i stuen? Her er tre gode bud

Af Hvidløgspresser.dk

Når du kommer hjem, er det skønt at kunne sætte sig ned i en behagelig lænestol. Her kan du slå fødderne op og nyde, at dagen går på hæld. Måske får du også lyst til en lille forfriskning. Det kan enten vær en god kop kaffe eller en lækker drink. For mange mennesker er det også rart at se lidt fjernsyn. Eller måske overveje, hvordan man gerne vil bruge sin hvidløgspresser.

Derfor er det også vigtigt, at du har en behagelig og lækker lænestol at sætte dig i. Men markedet for disse er stort. Derfor kan det også være svært at vurdere, hvilken lænestol du skal vælge. Hvis du gerne vil have nogle konkrete bud, skal du blot læse videre. Her finder du tre gode bud på lænestole til stuen.

1: Lille Petra

Hvis du gerne vil have en af de mest indbydende lænestole på markedet, bør du helt klart overveje Lille Petra stolen. Det er dansk designklassiker inden for lænestole. Stolen blev fremstillet af Viggo Boesen i 1938, men alligevel er den stadig moderne i dag.

Stolen har en fantastisk polstring, der indbyder enhver til at sætte sig ned i stolen og slappe af. Derfor får du også svært ved at finde mere blød og behagelig lænestol end Lille Petra.

Derudover har stolen også et flot design, der egner sig godt til både den klassiske indretning såvel som den moderne. Derfor vil lænestolen uden tvivl også harmonere noget så fint med indretningsstilen i dit hjem. Hvis du har en minimalistisk indretningsstil, som er meget typisk for de nutidige danske hjem, vil stolen være et flot twist.

Minimalismen har nemlig en tendens til at være lidt rå, kantet og kølig. Her står Lille Petra stolen i en flot kontrast med sine bløde former, indbydende design og varme look.

I modsætning til mange andre lænestole fylder Lille Petra lænestolen ikke særligt meget. Derfor passer stolen også til langt de fleste stuer. Uanset om du har en stor og rummelig stue, eller en mindre af slagsen, vil du kunne finde en plads til denne designklassiker.

Som en bonus findes der også en skøn puf til flere af Lille Petra modellerne. Med puffen skaber du den ultimative komfort for dig selv. Desuden findes puffen også i farver og polstringer, der matcher selve stolen på smukkeste vis. Det skaber en fantastisk rød tråd i din indretning.

2: Ægget

En anden dansk klassiker inden for lænestole er Ægget. Denne lænestol blev skabt af Arne Jacobsen i 1958. I dag regnes Ægget som et sandt mesterværk, der fremhæver alt det bedste ved dansk design. Derfor anses stolen også af mange som den perfekte lænestol.

Med Ægget får du en komfortabel lænestol, der ikke ligner alle andre lænestole på markedet. Med sit helt særlige, men stadig diskrete, design, egner stolen sig også godt til langt de fleste hjem. Faktisk har du endda mulighed for at vælge blandt flere varianter af stolen. På den måde kan du finde netop den variant og farve, der passer bedst til din stue.

Hvis du gerne vil give dig selv en sublim komfort, har du også mulighed for at købe en matchende fodskammel til Ægget. Fodskamlen giver dig ikke alene en stor komfort. Den matcher også Ægget på flotteste vis, hvilket tilsammen skaber et gennemført look.

3: Bamsestolen

Hvis du gerne vil have en blød og indbydende lænestol, er Bamsestolen et godt bud. Lænestolen blev skabt af Hans J. Wegner i 1951. Den er en både lettere og mere moderne udgave af de tidligere øreklapstole, som både Wegner såvel som andre designere havde skabt.

Bamsestolen er kendt for at være en stol, der giver dig flere forskellige siddestillinger. Her har du altså mulighed for at ændre din stilling, uden at du skal gå på kompromis med hverken din magelighed eller komfort.

Blandt andet har lænestolen åbne armlæn, så du kan placere dine ben mellem armlænet og sædet. Ligesådan har du også mulighed for at slænge benene over armlænet, hvis du slapper bedre af sådan. Det var nemlig en hjørnesten i Wegners filosofi, at stolen skulle indbyde til et utal af forskellige siddestillinger.

Bamsestolen er fremstillet af skønne materialer. Blandt andet består polstringen både af fjedre, blår og hestehår. Det sikrer dig, at du altid sidder behageligt i stolen. Derudover er funktionalitet også en stor del af stolen. Blandt andet er det yderste stykke af armlænene ikke polstret. I stedet består de af træ. Det skyldes, at dette stykke af stolen ofte bliver griset til, da hænderne hviler her.

Hvis du leder efter en smuk stol, hvor komfort og funktionalitet er i højsæde, er Bamsestolen et fantastisk valg.

Find det du mangler på hvidløgspresser.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 149 produkter fra mere end 51 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 300 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-15 09:02:16.

3
Produkttyper
149
Produkter
51
Forhandlere
300
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.