Du er landet på Hvidløgspresser.dk, det helt rigtige sted at finde WMF kartoffelmoser. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle WMF kartoffelmoser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: WMF Profi Plus Kartoffelmoser 28,5 cm.

Sidste produkt på vores liste er WMF Profi Plus Kartoffelmoser 28,5 cm. som vi har fundet til 110,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mos alt fra kartofler og rodfrugter til frugtkompot og tykke grøntsagssupper med den smarte Profi Plus kartoffelmoser fra WMF.
Det alsidige produkt måler 28,5 cm. i længden og tåler desuden opvaskemaskine.
Kartoffelmoseren er fremstillet af Cromargan® r…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste WMF Kartoffelmoser på listen er WMF Profi Plus Kartoffelmoser 28,5 cm. fra KitchenOne.dk med en pris på 110.00. Billigste udvalgte Kartoffelmoser er WMF Profi Plus Kartoffelmoser 28,5 cm. som du kan købe for 110.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående WMF Kartoffelmoser data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle WMF Kartoffelmoser tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kartoffelmoser guides:

Fandt du ikke det rigtige Kartoffelmoser blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kartoffelmoser: