Du er landet på Hvidløgspresser.dk, det helt rigtige sted at finde Oxo hvidløgspresser. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Oxo hvidløgspresser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: OXO Good Grips Hvidløgspresser

Sidste produkt på vores liste er OXO Good Grips Hvidløgspresser som vi har fundet til 161,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne smarte Good Grips hvidløgspresser fra OXO presser dine hvidløg med lethed.
Hvidløgspresserens robuste, formstøbte zinkkonstruktion og store hvidløgskammer, gør det let og hurtigt at presse hvidløg. Det effektive hulmønster presser let hvidløget ig…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Oxo hvidløgspresser i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Oxo hvidløgspresser:

Dyreste Oxo Hvidløgspresser på listen er OXO Good Grips Hvidløgspresser fra KitchenOne.dk med en pris på 161.00. Billigste udvalgte Hvidløgspresser er OXO Good Grips Hvidløgspresser som du kan købe for 161.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Oxo Hvidløgspresser vi har fundet koster i gennemsnit 161 kr.
Ovenstående Oxo Hvidløgspresser data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Med24, Emmalys). Alle Oxo Hvidløgspresser tilbud er opdateret i dag 25-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hvidløgspresser guides:

Fandt du ikke det rigtige Hvidløgspresser blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hvidløgspresser: