Du er landet på Hvidløgspresser.dk, det helt rigtige sted at finde Oxo hvidløgspresser. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Oxo hvidløgspresser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: OXO Good Grips Hvidløgspresser

Sidste produkt på vores liste er OXO Good Grips Hvidløgspresser som vi har fundet til 149,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne smarte Good Grips hvidløgspresser fra OXO presser dine hvidløg med lethed.
Hvidløgspresserens robuste, formstøbte zinkkonstruktion og store hvidløgskammer, gør det let og hurtigt at presse hvidløg. Det effektive hulmønster presser let hvidløget ig…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Oxo Hvidløgspresser på listen er OXO Good Grips Hvidløgspresser fra KitchenOne.dk med en pris på 149.00. Billigste udvalgte Hvidløgspresser er OXO Good Grips Hvidløgspresser som du kan købe for 149.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Oxo Hvidløgspresser data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Oxo Hvidløgspresser tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hvidløgspresser guides:

Fandt du ikke det rigtige Hvidløgspresser blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hvidløgspresser: