Du er landet på Hvidløgspresser.dk, det helt rigtige sted at finde Fiskars hvidløgspresser. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fiskars hvidløgspresser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fiskars FF hvidløgspresser

Sidste produkt på vores liste er Fiskars FF hvidløgspresser som vi har fundet til 85,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Fiskars’ Functional Form-kollektion er en serie, der er skabt til hverdagsbrug og som rummer funktionelle og ergonomiske kvalitetsprodukter til køkkenet.
Denne hvidløgspresser er fremstillet af plastik og rustfrit stål og designet med noget så smart som e…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Fiskars Hvidløgspresser på listen er Fiskars FF hvidløgspresser fra KitchenOne.dk med en pris på 85.00. Billigste udvalgte Hvidløgspresser er Fiskars FF hvidløgspresser som du kan købe for 85.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Fiskars Hvidløgspresser data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Fiskars Hvidløgspresser tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hvidløgspresser guides:

Fandt du ikke det rigtige Hvidløgspresser blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hvidløgspresser: