Du er landet på Hvidløgspresser.dk, det helt rigtige sted at finde De Buyer kartoffelmoser. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle De Buyer kartoffelmoser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: De Buyer B Bois Kartoffelmoser Træhåndtag

Sidste produkt på vores liste er De Buyer B Bois Kartoffelmoser Træhåndtag som vi har fundet til 179,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Kraftig kartoffelmoser fra franske De Buyer.
Produktet er en del af B Bois-serien og er fremstillet i rustfrit stål af høj kvalitet med håndtag af bøgetræ.
De gode materialer garanterer et holdbart produkt.  Derudover er produktet behandlet med bivoks…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste De Buyer Kartoffelmoser på listen er De Buyer B Bois Kartoffelmoser Træhåndtag fra KitchenOne.dk med en pris på 179.00. Billigste udvalgte Kartoffelmoser er De Buyer B Bois Kartoffelmoser Træhåndtag som du kan købe for 179.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående De Buyer Kartoffelmoser data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle De Buyer Kartoffelmoser tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kartoffelmoser guides:

Fandt du ikke det rigtige Kartoffelmoser blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kartoffelmoser: