Bedste Biogan Citronpresser - se top 1

blandt 1 citronpresser
Citronpresser 15 cm kirsebærtræ

Fundet hos Helsam og 1 andre - spar 5 kr.

Citronpresser 15 cm kirsebærtræ

30,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

  • Lavet af stærkt kirsebærtræ
  • Udnytter citrusfrugtens saft fuldt ud
  • Nem at anvende
  • Elegant tilføjelse til køkkenet
  • Anbefales at smøre med madolie

Længere beskrivelse af Citronpresser 15 cm kirsebærtræ:

Citronpresseren i kirsebærtræ er et perfekt redskab til køkkenet. Med dens smarte design og lækkert træmateriale, ligger den godt i hånden og er nem at anvende direkte i desserter, kager, dressinger og cocktails. Den er specielt designet til at udnytte citrusfrugtens saft fuldt ud, og gør det muligt at få mest mulig saft ud af dine citroner og limefrugter.

Citronpresseren er lavet af høj kvalitets kirsebærtræ, der er kendt for at være stærkt og holdbart. Det betyder, at denne presser vil kunne holde i mange år, hvis den tages godt vare på. For at opretholde produktets levetid, anbefales det at smøre den med varm madolie uden smag en gang imellem. Overskydende olie bør aftørres dagen efter.

For at sikre den bedste hygiejne, bør citronpresseren vaskes op i hånden og skylles i varmt vand. Træprodukter bør ikke ligge i vand i lang tid, så det er en god ide at afvaske den hurtigt og efterfølgende tørre den i hånden.

Denne citronpresser er et must-have i køkkenet for alle, der elsker at lave mad og drikke med friske citrusfrugter. Med dens smukke design og høje funktionalitet, vil den være en unik og elegant tilføjelse til dit køkkenudstyr.

Produktinformation:

- Materiale: kirsebærtræ

- Længde: 15 cm

- Leverandør: Biogan A/S

- Stregkode: 5704297684602

- Varenummer: 29366

    Size
  • 15 cm
Se hos billigste forhandler

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top