Du er landet på Hvidløgspresser.dk, det helt rigtige sted at finde Alessi citronpresser. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Alessi citronpresser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Alessi Elektrisk citronpresser

Sidste produkt på vores liste er Alessi Elektrisk citronpresser som vi har fundet til 1254,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Alessi står bag denne skønhed af en elektrisk citronpresser, der på et øjeblik giver en perfekt presning af citroner takket være en høj rotation.
Presseren er udstyret med en praktisk hældetud, og så er den desuden nem at samle og rengøre.  Det minimali…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Alessi citronpresser i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Alessi citronpresser:

Dyreste Alessi Citronpresser på listen er Alessi Elektrisk citronpresser fra KitchenOne.dk med en pris på 1254.00. Billigste udvalgte Citronpresser er Alessi Elektrisk citronpresser som du kan købe for 1254.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Alessi Citronpresser vi har fundet koster i gennemsnit 1254 kr.
Ovenstående Alessi Citronpresser data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Alessi Citronpresser tilbud er opdateret i dag 25-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Citronpresser guides:

Fandt du ikke det rigtige Citronpresser blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Citronpresser: